Aktiviteetit

Joutsenon palvelut

Lähes kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä; K- ja S-market, pientavaratalo Mainio, rautakauppa, kirjasto, parturi-kampaamot, keskustan ravintolat Swan ja Luhtikammari, Sataman Torni Likosenlahden vierasvenesatamassa (3.5 km), Vaasan leipomon myymälä-kahvila, kirkko, kirpputori ja antiikkiliike sekä 3 tankkausasemaa.

Liikunta-aktiviteetit

Imatrankoski

Tule tutustumaan Suomen vanhimpaan matkailunähtävyyteen ja ihastelemaan kaunista kansallismaisemaa. Koskinäytöksiä järjestetään toukokuusta elokuun loppuun.

Tutustu

Korpikeidas

Joutsenolainen perheyritys Korpikeidas tarjoaa lohiongintaa kristallinkirkkaasta lähdevedestä. Kesäisin voit tututua eri eläimiin kotieläinmetsän rauhallisessa ilmapiirissä.

Tutustu

Ahvenlammen uimaranta

Ahvenlammen uimaranta ja viehättävä kuntopolku lammen ympäri tarjoavat paitsi silmiä hivelevät maisemat myös treeniä keholle ulkoliikuntalaitteiden ja kuntoportaiden muodossa.

Tutustu

Savusauna Saimaan rannalla

Saimaan Saunaseura tarjoaa savusaunan lempeitä löylyjä toukokuusta lokakuuhun. Sen lomassa voit pulahtaa vilvoittelemaan Saimaaseen ja nauttia upeasta maisemasta.

Tutustu

Urheilukeskus Joutsenohalli

Urheilukeskus Joutsenohallista löydät sisäliikuntatilat ja kuntosalin. Ulkona on yleisurheilukenttä, talvisin luistelurata sekä valaistut hiihtoladut.

Tutustu

Ravikangas frisbeegolf

Mäntykankaalla sijaitsee frisbeegolfrata, jossa korkeuseroja on kohtuullisesti. Radalla pääset testaamaan avausten tarkkuutta ja tilaa löytyy myös erilaisille linjoille.

Tutustu

QR-peli tulossa pian

 

QR-pelin kautta pääset tutustumaan uudella tavalla paikallisiin aktiviteetteihin ja historiallisiin paikkoihin.